In januari gingen we op de woonbeurzen snuisteren om te ontdekken met welke mooie nieuwigheden we jullie kunnen verrassen. Ondertussen is Lies van Webshine druk bezig om onze webshop bij te vullen met mooie bruikbare producten die dagelijks een vleugje vakantiesfeer aan je leven zullen toe voegen. We hopen dat ze ook jullie hart zullen stelen!

Vandaag stellen we voor :

KnUS – handle with love

KnUS Handle with Love Is een jong Belgisch merk van 2 toffe madammen die ik ken uit hun bloemenverleden. Ze doen je wegdromen naar authentieke Turkse badhuizen waar hamamdoeken gebruikt werden als omslagdoek. Deze handdoeken worden gemaakt uit 100% organisch Turks katoen in prachtige kleuren en vinden dankzij KnUS, nu hun weg naar je eigen badkamer. Wikkel jezelf na je douche in dit zachte fijn geweven en ruime badlaken (90x180cm!). Heerlijk!
Ook te gebruiken aan het strand of zwembad als strandlaken, pareo of sjaal. En op en top hip voor je yoga sessie en sauna.

De plaids zijn maar liefst 260x200cm groot. Ideaal om je salon of slaapkamer snel een andere look te geven. Ze passen mooi over de zetel of als bedsprei voor een tweepersoonsbed. Ook geschikt als groot strandlaken of picknick kleed.

2 maten dus :
Hamamdoek 90x180cm
Plaid 260x200cm

Eenvoudig te bestellen via onze webshop of vrijblijvend irl te bekijken en voelen in ons atelier (na afspraak).

Ter lancering van deze nieuwe producten geven we tot en met 31 maart 5% korting op alle decoratieartikelen in onze webshop. Gebruik de code “WEBSHOP5”

In onze volgende blog vertellen we jullie alles over de unieke geurkaarsen van Izaio Fragranzes, een Belgisch merk.
100% natuurlijk, heerlijke geuren blends.

Tot dan,

Els